Арестуват Андрю Тейт. Кадър: Sky NewsПротиворечивият онлайн инфлуенсър и самоопределящ

...
Арестуват Андрю Тейт. Кадър: Sky NewsПротиворечивият онлайн инфлуенсър и самоопределящ
Коментари Харесай

Румъния арестува самоопределящия се като женомразец Андрю Тейт

Арестуват Андрю Тейт. Кадър: Sky News
Противоречивият онлайн инфлуенсър и самоопределящ се като женомразец Андрю Тейт е бил арестуван в Румъния по обвинявания в трафик на хора, обезчестяване и основаване на проведена незаконна група, потвърдиха управляващите.

Бившият кикбоксьор и телевизионна звезда от риалити шоуто, който е бил изключен от редица платформи на обществените медии поради женомразки мнения и тирада на омразата, е бил задържан дружно с брат си и още двама обвинени, съобщи „ Ройтерс “.

Те ще бъдат арестувани за 24 часа, оповестиха в изказване прокурори от звеното за битка с проведената престъпност, откакто нахлуха в парцелите им в Букурещ.

Братята Тейт са обект на престъпно следствие от април. Те отхвърлиха коментар, само че юристът им удостовери, че са били арестувани.

Двамата са английски жители.

Говорител на Тейт съобщи пред Daily Mirror, че не може да даде никакви детайлности по отношение на отчетите. „ Андрю и Тристан Тейт обаче изпитват извънредно почитание към румънските управляващи и постоянно ще спомагат и оказват помощ по всевъзможен метод “.

Според преведеното изказване на проверяващите са разпознати шест дами, за които се твърди, че са били
полово експлоатирани
от проведената незаконна група.

„ Четиримата обвинени, наподобява, са основали проведена незаконна група за да набират, настаняват и експлоатират дами, като ги принуждават да основават порнографско наличие, предопределено за гледане в профилирани уеб страници против възнаграждение “, обявиха прокурорите.

„ Те са щели да завоюват обилни суми пари. “

По-рано тази седмица английският жител Тейт беше помолен да си откри живот от активистката за климата Грета Тунберг в Twitter, откакто ѝ сподели, че има 33 автомобила с „ големи излъчвания “.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР