Арестуваният за купуване на гласове Марин Ангелов пил много в

...
Арестуваният за купуване на гласове Марин Ангелов пил много в
Коментари Харесай

Купувач на гласове напил комшийка, преди да я напазарува

Арестуваният за пазаруване на гласове Марин Ангелов пил доста в деня на евровота дружно с старата си комшийка Христина Атанасова, преди да я накара да гласоподава против 15 лева за Движение за права и свободи. Това стана ясно на съвещанието на Хасковския областен съд. Тричленният състав удостовери, че 37-годишният мъж би трябвало да остане в следствената килия. Определението е дефинитивно.

Според свидетелка на запоя, дала през днешния ден показания пред Темида, Ангелов не бил отварял дума за пари. " В един миг Марин стана от масата и съобщи, че отива да гласоподава. Разубеждавахме го да не върви до секцията, тъй като е доста пийнал, само че не успяхме да го спрем ", съобщи дамата. Самият задържан отхвърля да е убеждавал съседката си да упражни вота против пари.

Разследващите пък настояват, че Марин предложил 15 лв. на съседката си Христина Атанасова да пусне бюлетина на евровота за Движение за права и свободи. Дал <210> и мобилен телефон, с цел да снима в тъмната стаичка в четвърта изборна секция във ФСГ " Атанас Буров ".

Както към този момент писахме, Марин има 5 присъди. Те са за обир, блудничество, опит за обезчестяване, опиати и машинация.

Окръжните магистрати счетоха, че арестуваният може да се укрие или да извърши закононарушение, в случай че му бъде наложена по-лека мярка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР