Арестуваният бивш президент на УЕФА Мишел Платини - на свобода.

...
Арестуваният бивш президент на УЕФА Мишел Платини - на свобода.
Коментари Харесай

Мишел Платини вече е на свобода

Арестуваният някогашен президент на УЕФА Мишел Платини - на независимост. Футболната легенда беше освободен, след задържането му по съмнение за корупция по отношение на избора на Катар за хазаин на Световното състезание през 2022-ра година.

Изборът на арабската страна провокира много рецензии от специалисти и медии, поради високите температури и предлагането шампионата да се организира зимата. Това не е първо обвиняване против французина. Той изтърпява 4-ри годишна възбрана за присъединяване и посещаване на всевъзможни футболни действия, откакто беше разгласен за отговорен за приемането на нерегламентиран хонорар на стойност 2 милиона швейцарски франка.

„ Беше дълго, само че като се има поради въпросите, които ми задаваха няма по какъв начин да не продължи дълго. Питаха ме за Евро 2016, за Световното състезание в Русия, за Световното състезание в Катар, за Пари Сен-Жермен, ФИФА, за доста много тематики и аз отговорих на всичко това. Не знам за какво съм тук, само че отговорих на всички въпроси”, съобщи Платини.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР