Арестуваните за опит за преврат в Германия са планирали да

...
Арестуваните за опит за преврат в Германия са планирали да
Коментари Харесай

Потекло: Германският превратаджия принц Хайнрих XIII Ройс се оказа роднина на българска царица /снимки/

Арестуваните за опит за прелом в Германия са възнамерявали да щурмуват постройката на Райхстага, да провокират условия, сходни на революция, като нападат електроснабдяването, да смъкват федералното държавно управление, с цел да завземат властта. За момента на " завладяването " към този момент са определени хора за значими министерски постове. Водещите следователи дефинират днешната интервенция против групата като невиждана - " по своя обсег тя надвишава всички измерения ", оповестява " Ди Велт ", представен от bTV.
Според следствията, някогашен член на Бундестага (от 2017 до 2021 г.) от дясната политическа партия " Алтернатива за Германия " - Биргит Винкеман, и някогашни членове на въоръжените сили също са взели участие интензивно в организацията. 
След като напуща Бундестага, Биргит Винкеман се връща в Берлинксия областен съд като арбитър.
Органите за сигурност са подхванали дейности и против член на остаряло благородническо семейство - принц Хайнрих XIII Ройс. Негови роднини управлявали области в днешна Тюрингия до Ноемврийската гражданска война от 1918 година Наследниците на семейството имат крепости на разнообразни места, измежду които в Долна Австрия, покрай Лайпциг и покрай Заалфелд в Тюрингия.
Принц Хайнрих XIII има дребна ловна хижа и съгласно следствията членовете на незаконната организация употребявали мястото за срещи и планувания.
" Разделението на управляващите е заблуда, a Германия е трибутарна васална страна “, споделя той в свои изявления.
Един от фокусите на плануваните набези е провинция Баден-Вюртемберг. Само там са претърсени към 30 обекта. Властите започнаха дейности и против хора, за които се твърди, че обществено са злепоставяли и заплашвали лекари в хода на пандемията от COVID-19. Тези здравни експерти правили имунизации и обществено се изразявали в интерес на имунизациите.
В един от случаите обвинените разлепили фотоси на педиатър върху разнообразни обекти - като стени, коли и пощенски кутии, и към лицето на лекаря написали " последваща спринцовка ", което обаче може да бъде разбрано и като " идващ изстрел ". Подобни закани получавали и други лекари и политици.
Eлементът, който сплотява, членовете на рисковата организация, е убеждението, че Германия не е суверенна страна и се управлява от непознати сили. Привлечените от концепцията са към 21 000 души. Формацията е под наблюдаване от 2016 година
Принц Хайнрих XIII Ройс цу Кьостриц принадлежи към княжеския жанр Ройс от Тюрингия, от който е българската кралица Елеонора (1908-1917 г.), съобщи БГНЕС.
Българската кралица има големи заслуги към нашата татковина, тя е извънредно благородна и огромен бранител на нашата национална идея. Царица Елеонора е една от дребното светли персони в другояче мрачната ни история през последните 140 години.
71-годишният мъж от няколко години обществено пази своите странни тези на райхсбюргер (гражданин на Райха). През 2019 година да вземем за пример той се яви като представител на " Worldwebforum " в Швейцария и съобщи, че Федералната република не е суверенна страна, а към момента е под контрола на съдружниците.
В различен видеоклип в мрежата той назовава страната, а също и правосъдната система " компании ". В случай на хипотетичния плануван прелом Хайнрих Ройс е бил очакван от групата за регент, настояват проверяващите. Ройс работи като независим финансов съветник във Франкфурт на Майн и има ловна хижа в Тюрингия. Според информация от средите по сигурността, членовете на групата са се срещали там няколко пъти през тази година.
Принц Хайнрих XIV, който е представител на семейството Ройс, разказа през юли тази година заблудения член на семейството като " комплициран дъртак ", който " в този момент е последовател на заблудите на тайните теории ". Хайнрих XIII към този момент е напуснал фамилията преди 14 години по своя лична молба, напомня „ Велт “.
В фамилията принц Хайнрих XIII Ройс е считан за " личност нон грата " поради дивите си тайни разкази. От друга страна, на райхсбюргерската сцена той си печели репутацията на самоуверен просветник. Видеоклиповете му се споделят в съответните канали в Telegram. Те срещат утвърждение и в каналите на " инакомислещите ".
Според заключенията на органите за сигурност в Райхсбюргер концепциите си за Ройс и неговите съратници евентуално са считали да основат " Княжество Ройс ".
С цел реализиране на " кротичък контракт " със съюзническите сили победителки във Втората международна война Хайнрих XIII принц Ройс даже е открил контакт с представители на Русия. Твърди се, че групата е получила поддръжка от съветската гражданка Виталия Б.. Според основния прокурор няма индикации, че съветските контакти са реагирали позитивно на инициирането на " кротичък контракт ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР