Арестуваната за точене на еврофондове бивша певица Лилана е имала

...
Арестуваната за точене на еврофондове бивша певица Лилана е имала
Коментари Харесай

Лилана крие връзка с футболист преди да се метне в леглото на Васил Божков

Арестуваната за точене на еврофондове някогашна певица Лилана е имала буйна връзка с футболист, преди да попадне в полезрението на най-влиятелния си ухажор Васил Божков , разбра HotArena.

Лиляна Деянова, както се споделя по паспорт новоизлюпената бизнесдама, е била бясно влюбена в халфа на „ Левски ” Мартин Станков.

Синът на футболната легенда Петър Станков обаче срещнал вдовицата на Емил Кюлев - Весела, и небрежно коригирал любовните си ползи в вярната посока - зарязал Лилана и се оженил за русокоската, спрягана за една от най-богатите българки . Преди време палавницата с искания за певица призна за връзката си с футболиста.

„ Имах връзка с Мартин Станков, той е първата ми огромна обич ”, не скри Лиляна в изявление за светско списание през 2008-а.

Красавицата, която стана фаворитка на Васил Божков след секси фотосесията си в „ Плейбой ”, изясни, че спомените й с Мартин Станков я прибирали в годините, когато към момента работела в телевизия ММ.  Докато прохождала в музикалната телевизия на Камен Воденичаров, Лилана научила, че футболистът я „ забройкал ”. Техен общ другар ги срещнал, само че в началото певицата се надувала, тъй като не била изключително впечатлена от мачото.

След дълга игра на „ недостъпната мома и влюбения левент ” двамата сложили началото на „ нещо красиво и незабравимо ”. „ В момента, в който спря да ме преследва, аз поех самодейността. В идващия момент той обаче се дърпаше ”, спомня си някогашната певица. Анализирайки предишното обаче Лилана излиза с достолепие от обстановката с изказванието, че не можело да се приказва за сериозна връзка сред двамата, а това, че запазили другарските си връзки, счита за напълно обикновено.  „ Радвам се, че той е благополучен, тъй като каквото и да се е случило сред нас, аз го почитам и мога да кажа, че е страховит човек ”, ласкае го тя.

След като Мартин Станков й би шута и подвигна обилна морска женитба на морския бряг през 2010-а, жълт вестник опита да вкара чеп с брака на спортиста и баровката, като написа, че Весела Кюлева толкоз ревнувала от Лилана, че даже й изпращала заплашителни есемеси. Певицата, която по това време работеше в отдел „ Образование ” към Еврокомисията в Брюксел, където бе определена след скрупульозен конкурс, побърза да опровергае слуховете. Лиляна Деянова отхвърли да има война сред нея и милионерката, с която даже не се познавали.

Въпреки сладникавия сюжет обаче си пролича, че певицата е останала с противен спомен от аферата с левскаря. Панделка на отмъщението постави самата тя през 2006 година при присъединяване си във „ ВИП Брадър ”. Ни в чеп, ни в ръкав цапнатата в устата певица показа пред Дичо от „ Д2 ” и пред цяла България, че имала връзка с футболист, който зарязала, тъй като го заварила в леглото с мъж да вършат не тъкмо секс, само че „ нещо доста гнусно ”.

Тогава потресения рокаджия възкликна: „ Ааааа, свирчици? ”, при което певицата кимна потвърдително. Така и не стана ясно обаче дали засяга Мартин Станков, или различен футболист. Във въпросния „ ВИП Брадър ” Лилана смути феновете с прекомерно разкрепостеното си държание и откровените си флиртове с различен участник в шоуто – фитнес гуруто Киро Скалата, на който постоянно показваше бельото си, написа Уикенд.    
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР