Арестуваната по дело за подкуп кметица на столичния район „Младост“

...
Арестуваната по дело за подкуп кметица на столичния район „Младост“
Коментари Харесай

Иванчева и заместничката ѝ вече търкат наровете в Сливенския затвор

Арестуваната по дело за рушвет кметица на столичния регион „ Младост “ Десислава Иванчева и заместничката ѝ Биляна Петрова към този момент са зад решетките в сливенския затвор. По разпореждане на прокуратурата те са преместени от София.

Съдебната защита трябвало да вземе Иванчева към 7.30 ч в петък и да я вози " поетапно ", като прави почивки. В последния миг обаче графикът бил изменен.

От Министерството на правораздаването прецизираха, че процедурата е спазена и дамите към този момент са преместени. Разследването против Иванчева и Петрова завърши и в сряда обвинителният акт бе импортиран от прокуратурата в спецсъда. Практиката у нас е, когато едно дело влезе в съда, подсъдимите да сменят ареста със пандиза.

Иванчева и Петрова ще са в отделението на дамите без присъди.

Преди това двете бяха в болничното заведение на софийския затвор поради здравословни проблеми. Петрова страда от жлъчка, а Иванчева на 8 и 9 август бе в Майчин дом за проучвания, в това число с ядрено-магнитен резонанс. Те трябваше да покажат дали тя има израстък и може ли да стои зад решетките.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР