Арестувана е жена, за която се твърди, че е проникнала

...
Арестувана е жена, за която се твърди, че е проникнала
Коментари Харесай

30-годишна жена е проникнала в дома на Робърт де Ниро

Арестувана е жена, за която се твърди, че е проникнала в нюйоркската къща на артиста Робърт де Ниро и се е пробвала да открадне коледни дарове отдолу под елхата му.

30-годишната жена е била видяна от служители на реда да влиза в дома на Де Ниро в Манхатън към 2:45 ч. сутринта (07:45 ч. по Гринуич), заяви представител на нюйоркската полиция.

Служителите влезнали в жилището в Горен Ийст Сайд и разкрили дамата " в хола, която се опитвала да изнесе имущество ", добави представителят.

ABC News цитира източници от правоохранителните органи, съгласно които полицията е видяла дамата да поставя подаръците отдолу под елхата в чантата си.

A woman allegedly broke into actor Robert De Niro's Upper East Side townhouse early this morning and began snatching up Christmas presents from under his tree, according to police.
— ABC News (@ABC)
NBC News заяви, че 79-годишният Де Ниро е слязъл по халат, откакто е чул паниката. Не е потърпевш.

Говорителят на полицията съобщи пред Агенция Франс Прес в изказване, изпратено по електронната поща, че обвинената е позната на нюйоркската полиция " за голям брой арести за обири с щурм ".

" Жената е била арестувана без произшествия, като обвиняванията са в развой на разглеждане. Разследването продължава ", добави представителят.

Де Ниро, роден и израснал в Манхатън, е считан за един от най-великите американски артисти на всички времена и е притежател на две награди " Оскар ".

Той завоюва " Оскар " за най-хубав артист за ролята на първенеца по бокс в междинна категория Джейк Ламота в " Разяреният бик " от 1980 година и за най-хубав поддържащ артист за ролята си в " Кръстникът - част II ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР