Арестуван у нас руски гуру, издирван от Интерпол за сексуални

...
Арестуван у нас руски гуру, издирван от Интерпол за сексуални
Коментари Харесай

Арестуваният у нас руски гуру разкри защо не иска да си ходи в Родината, там го чакало нещо страшно

Арестуван у нас съветски гуру, търсен от Интерпол за полови закононарушения и ликвидиране, даде изявление пред bTV. Митрадевананда Свами твърди, че процесът против него е политически, и отхвърля обвиняванията. Руснакът изпадна в необяснима кома тъкмо преди изгонването му.

Митрадевананда Парамахамса Свами – тези имена избира за себе си 40-годишният Сергей Кириенко преди няколко години, когато по думите му основал своя религиозна общественост в Русия. В основата й била йогата.

„ Аз съм единственият в света, който три часа може да си стои на главата, без да си движи тялото, нито ръцете и краката”, споделя Митрадевананда Парамахмса Свами.
 Руски гуру, Митрадевананда Парамахамса Свами
Снимка: btvnovinite.bg
Руските управляващи дефинират групата, известна като „ Каула Дхарма”, за фракция, която привличала дами за проституция и присъединяване в порнофилми. Руснакът твърди, че eдинствената му цел била да помогне на небогати дами.
 Руски гуру, Митрадевананда Парамахамса Свами
„ Всичко стартира в Русия, когато имаше гонения против дамите с леко държание. И аз им предложих отбрана – посредством интернет, посредством уеб страницата на брачната половинка ми. Тези, които се съгласяваха да им оказа помощ, трябваше да станат мои жени”, споделя той.

Митрадевананда беше арестуван в края на май у нас, откакто беше търсен от Интерпол. Едно от обвиняванията против него е, че е умъртвил детето на една от дамите в групата му. Той отхвърля.

„ Това са подправени обвинявания, които са политически мотивирани”, означи Митрадевананда Свами.

Освен него съветските управляващи желаеха да бъде екстрадирана и тази жена – поради съучастничество в убийството.
 Руски гуру, Митрадевананда Парамахамса Свами
Тя обаче твърди, че детето е живо, и демонстрира клип, снимано от него като доказателство.
 Руски гуру, Митрадевананда Парамахамса Свами
„ Той е извънредно добър човек, няма по какъв начин да извърши принуждение. А вместо това го афишират за фашист, за сутеньор. Това е абсурд”, безапелационна е Татяна Сверцова.

Преди да бъде екстрадиран в Русия, Митрадевананда ненадейно изпадна в кома в Бургаския затвор, необяснима и за самите лекари, които настояват, че виталните му индикатори са отлични. Интервюто с него направихме дни преди този момент.

„ Ако ме екстрадират, ще ме убият, тъй като в Русия законите са празен звук”, уверен е той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР