Арестуван е 27-годишен рецидивист във Варна, съобщиха от МВР. Около

...
Арестуван е 27-годишен рецидивист във Варна, съобщиха от МВР. Около
Коментари Харесай

Дрогиран рани полицаи при опит да го арестуват във Варна

Арестуван е 27-годишен рецидивист във Варна, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Около 11.35 часа на 8 септември е получен сигнал за мъж, който се пробва да отвори (чужд) паркиран автомобил. Полицаите видели мъж, който е очевидно под въздействие на упойващи субстанции. Той държал в ръката си дървена дъска. По първична информация, същият не се подчинил на разпореждането им да остане на място и побягнал.

За да го спрат служителите на реда употребили електроди, само че мъжът се откъснал и траял бягството си. Тогава чиновниците на реда произвели два предупредителни изстрела със стоп патрони и трети, с който улучили беглеца в региона на коляното и по този начин го забавили.

Стигнало се до потребление и на физическа мощ . В разследване на битката единият служител на реда е с пострадвания, а сътрудника му е със пръсване на дясна ръка.

По-късно униформените открили и самоличността на причинителя, който се оказал гражданин на Провадия, прочут на Министерство на вътрешните работи, осъждан за взломни обири, наркозависим. У арестувания е открито пакетче с кристалообразно вещество.

Установен е и един автомобил в региона, разрушен (по изказване на МВР) от същия мъж. Случаят се проверява и материалите са предадени на прокуратурата.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР