Арестуваха за постоянно мъжа, който преби съпругата си с камъни

...
Арестуваха за постоянно мъжа, който преби съпругата си с камъни
Коментари Харесай

Думите на един насилник: Аз съм Иван Попа и мен закона не ме хваща

Арестуваха за непрекъснато мъжа, който преби брачната половинка си с камъни и юмруци, макар че имал ограничаваща заповед да не я приближава. Братът на дамата също потърпевш в опит да й помогне. Всичко това се е случило на улицата в монтанската община Якимово. " Това е от удара, ето тук също има на носа, на главата… “, сподели тя. Последните синини на Диана към момента не са избледнели. Посред бял ден брачният партньор й, с който от няколко месеца не живеят дружно, я видял на улицата и почнал да я наскърбява, споделя NOVA.

" Мина от другата страна и носеше чаша с кафе и ми я плисна в лицето…криволичеше, търсеше камъни, откри някакви камъчета и стартира да ме цели, откри един по-голям и съумя да ме уцели в ръката “, сподели Диляна Стоянова. Тя съумяла да се обади на полицията за помощ, само че мъжът ѝ не я оставил. " Със засилка, съвсем бягаше и ме удари в лявото око с пестник и аз паднах “, описа потърпевшата. Жената е закарана в болничното заведение за обзор и освидетелстване. 

От районната прокуратура в Монтана оповестиха, че 57-годишният мъж е арестуван за непрекъснато и упрекнат за причиняване на телесна щета на брачната половинка си в изискванията на домашно принуждение.

По информация на прокуратурата мъжът е обвинен по бързо произвеждане и за несъблюдение на заповед за отбрана от домашно принуждение по отношение на брачната половинка си. Той е осъждан, престъпно проявен и има висящо наказателно произвеждане по отношение на него. През 2023 година са заведени няколко тъжби за отправени от него закани с ликвидиране.  " Страхувам се, в действителност се опасявам. Той няма боязън нито от полиция, нито от прокуратура, той споделя: " аз съм Иван Попа и мен закона не ме хваща “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР