Арестуваха наркопласьор и негов клиент по време на акция в

...
Арестуваха наркопласьор и негов клиент по време на акция в
Коментари Харесай

Арестуваха наркодилър с клиент малко преди сделка в Пловдив

Арестуваха наркопласьор и негов клиент по време на акция в Пловдив. Във вторник, директно след договорка с амфетамин, били задържани 60-годишен пласьор и негов 39-годишен клиент. При обиск у по-младия мъж, който е с криминалистична регистрация и осъждан, са открити близо 8 грама от опиата. Още над 5,5 грама от същото високорисково вещество, към 1,2 грама марихуана, електронна везна и други доказателства за разпространяването на дрога са конфискувани при претършуване в жилището на 60-годишния. Срещу причинителите са формирани бързи производства. Документирането им продължава под наблюдаване на прокуратурата.

В Асеновград също са арестувани двама с опиати. За владеене на амфетамин бързи производства са стартирани против 33-годишен престъпно проявен и осъждан мъж и 19-годишно момиче, от които общо са конфискувани над 1 грам амфетамин.

Безакцизни 2,5 кг тютюн и 169 къса саморъчно свити цигари иззели асеновграски служители на реда от частен адрес в село Боянци. Срещу жителя на парцела е стартирана предварителна инспекция за закононарушение.

Солидно почерпен лидер пък е заловили през вчерашния ден след обяд пътни служители на реда в Брезово. Около 14.30 ч., при инспекция на лек автомобил „ Фолксваген “ било открито, че 64-годишният мъж зад кормилото е под влияние на алкохол над 2 промила. Нарушителят бил отведен за едно денонощие в полицията в Раковски. Образувано е бързо произвеждане.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР