Арестуваха гинеколог, който предлагал на пациентките си да ги излекува…

...
Арестуваха гинеколог, който предлагал на пациентките си да ги излекува…
Коментари Харесай

Арестуваха гинеколог, предлагал на пациентките си да ги излекува със секс /снимки/

Арестуваха гинеколог, който предложил на пациентките си да ги излекува… със секс, написа LADbible.
Д-р Джовани Миниело, нарекъл себе си “д-р Вълшебната флейта”, настоятелно предложил на две свои пациентки да ги излекува, като ги поканил да вършат секс с него. 68-годишният Миниело бе оголен от екип на телевизионно шоу по сигнал на пациентка, която получила вулгарното предложение за лекуване от човешки папиломен вирус (ЧПВ), който може да аргументи рак.
Жената споделя, че отишла на обзор при доктора в италианския град Бари, който дал притеснителната диагноза, без да я обоснове с нагледни доказателства. По думите на пострадалата, лекарят ѝ споделил:
“Спасил съм доста дами от рак. Всички те по-късно са посочили негативен резултат при тестване.”
Докато чакала резултатите от проучването, дамата получила предложение да бъде излекувана, като прави секс с лекаря в хотелска стая. Тя го заподозряла и по тази причина потърсила контакт с предаването Le Lene по италианската телевизия.
Продуцентите на шоуто наели актриса, която се показала за пациент и предходна по същата процедура. При прегледа лекарят “установил” бели петна по маточната ѝ шийка, което е симптом за ЧПВ. Естествено, “Вълшебната флейта” предложил утилитарното си лекуване, което, съгласно него, щяло да обезпечи на пациентката имунитет против рака.
При срещата им в посочената от доктора хотелска стая, той почнал да се съблича и наново уверил младата жена, че откакто “го направят”, тя ще се излекува от вируса. В този миг в стаята нахлул екипът на предаването. Заклещен сред многото очевидци на безочието си, доктор Миниело опитал да се отбрани с думите: “Правя това в името на здравето на пациентите си и на моето образование.”
В хода на следствието той декларирал, че е “излекувал” стотици дами в продължение на 40 години. Също по този начин, твърди, че в никакъв случай никого не е принуждавал на мощ и пациентките му са имали “абсолютната независимост да избират”.
След като се разчуло за скандалния доктор и практиките му, други 15 дами са алармирали, че са станали жертва на измамата.
Д-р Миниело или “Вълшебната флейта” е задържан и даден на окръжния прокурор в южноиталианския град Бари.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР