Арестуваха 20-годишен от Девня заради бой и заплахи за убийство

...
Арестуваха 20-годишен от Девня заради бой и заплахи за убийство
Коментари Харесай

Арестуваха 20-годишен от Девня заради бой и заплахи за убийство към жена му

Арестуваха 20-годишен от Девня поради пердах и закани за ликвидиране към жена му. Той е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващ прокурор по отношение на отправени от него закани за живота на млада жена, с която имал връзка от скоро. С.С. е притеглен към наказателна отговорност за закононарушение по член 144, ал.3, т.1, по отношение на ал.1 от Наказателен кодекс.

Младият мъж и потърпевшата имали сантиментална връзка от към 3 месеца, без да съжителстват дружно. Когато дамата решила да приключи връзките им С.С. почнал да демонстрира експанзия по отношение на нея и да се пробва да промени решението като я заплашвал и биел. Пострадалата не е подавала сигнали за протичащото се и не е търсила помощ.

На 20 август 20-годишният мъж отишъл на работното място на младата жена и още веднъж показал експанзия към нея, като й нанесъл удари. Отправил към нея и закани за живота й. Това породило състоятелен боязън в жертвата и този път тя подала сигнал в полицията.

Незабавно по случая било формирано досъдебно произвеждане, С.С. бил арестуван и упрекнат за осъщественото от него. В хода на следствието станало ясно, че преди седмица мъжът още веднъж нанесъл побой над своята другарка.

Работата по случая продължава под управлението и надзора на прокурор от Териториално поделение – Девня при Районна прокуратура - Варна. Назначена е експертиза, която да откри типа на нанесените травматични увреждания на потърпевшата. Иззети са видеозаписи от работното й място.

По отношение на С.С.. ще бъде импортирано искане в съда за налагане на най-тежката мярка за неотклонение - „ задържане под стража.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР