Арестуваха 17-годишен младеж в Русе заради видеоклип, в който той

...
Арестуваха 17-годишен младеж в Русе заради видеоклип, в който той
Коментари Харесай

Арестуваха бияча от Русе

Арестуваха 17-годишен юноша в Русе поради видеоклип, в който той бие и унижава друго момче. Снощи пред дома на насилника се събраха десетки младежи, които настояха за правдивост.

Въпреки че причинителят пусна пост във Facebook, с който се извинява за случилото се, пострадалият Иво Бонев не приема извиненията му. Той желае да има заслужено наказване, защото това не е индивидуален случай. И признава, че е признателен за поддръжката.

Само преди дни побой е нанесен и на различен юноша, който е подал незабавно тъжба в полицията.

Биячът е Джан Махмуд и  учи в Спортното учебно заведение, където тренира кану-каяк. Живее с майка си и втория си татко.

От учебното заведение през днешния ден привикват комисията по противообществените прояви. По-късно през днешния ден ще има и брифинг на прокуратурата с детайлности по случая.

Според локалните Махмуд е пребил над 10 момчета по този метод, само че никой не смеел да се оплаче.

След като клипа на бияча доби известност той излезе с опрощение в обществените мрежи.

„ Относно клипа, който беше оповестен през днешния ден с мое присъединяване, апелирам за амнистия пострадалия, покайвам се за простотията, която направих в миг на яд, което не ме оневинява. Съжалявам за постъпката си, разочаровах доста хора, още един път се оправдавам на (Иво Бонев), на хората към него и неговото семейство за психическите контузии, които съм им нанесъл, още един път скърбя.

Иво Бонев скърбя за всичко. Готов съм обществено да се извиня на всички наранени от постъпката ми. В момента съм деен състезател и уроних престижа на всички спортисти с тази моя постъпка с което още един път желая да се извиня на всички хора занимаващи се със спорт. Клипът е сниман АПРИЛ месец в русенско заведение в което бях постоянен клиент, само че в никакъв случай не съм работил там. Още един път най-искрено се оправдавам за грешката, която позволих! “, написа Джан в персоналния си профил във Facebook.

 
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР