Арестуваха 16-годишния Ален Симеонов, станал известен с групата си от

...
Арестуваха 16-годишния Ален Симеонов, станал известен с групата си от
Коментари Харесай

Въпроси от социалните мрежи: Защо задържат ловци на педофили, но не и самите хищници?

Арестуваха 16-годишния Ален Симеонов, станал прочут с групата си от младежи, която лови педофили в София.

Групата му е известна в мрежите, като младите момчета хващат в крачка мъже, посочили апетити към деца. Сред разкритите имаше 50-годишен мъж, изискал осъзнато да спи с 13-годишна.

За ареста заяви известният блогър и публицист.
 Държавата няма да основава указател на педофилите у нас, призна Данаил Кирилов Държавата няма да основава указател на педофилите у нас, призна Данаил Кирилов
Държавата няма желание да основава обособен указател на педофилите у нас, защото в Конвенцията на Съвета на Европа за протекция на деца...



" Докато четете това в ареста на 1-во РПУ е 16-годишният Ален Симеонов. Създателят на групата, на която оказвам помощ и която кръстих ЛОВЦИТЕ - поради `ловът` им на нещастници търсещи среща с малолетни. Арестуван по сигнал на хванат от него чичо сега на срещата, с това което си мисли, че е шестокласничка. Връщам се от 1-во доскоро, като само ми разрешиха да оставя храна. Без информация, даже такава дали има потребност от юрист (очевидно да).

Засега мога да кажа 2 неща: 1- Не изключвам разновидността да си е изпуснал нервите и да е упражнил принуждение. (ако прочетете чатовете какво желаят да създадат с децата тези, вероятността да го извършите и Вие не е малка). Което все пак не е опрощение и не утвърждавам. Ще кажа обаче и друго: 2- Нито един. Абсолютно нито един от 27-те хванати с всички доказателства насилници (чатове, диалози, кадри) не е бил арестуван както сега е Ален. Между тях предприемачи, учители и настоящ политик. На независимост са. Всичките “, разяснява той.

Журналистката, че Ален Симеонов е арестуван в 1 РПУ.

" Нямаме информация какво се случва. Така е - указател за педофилите няма, съответни санкции за въпросните няма, само че хората, които се пробват да създадат нещо, са арестувани!
 Между 60 и 100 педофили в България получават ефикасни присъди всяка година (ВИДЕО) Между 60 и 100 педофили в България получават ефикасни присъди всяка година (ВИДЕО)
" Всяка година имаме сред 60 и 100 полови насилници над деца, които са били наказани - зависи дали това е било първо нарушение или и...

Сега служителите на реда споделиха, че има арестувано и момиче - също малолетно - на 17 години, няма родители при нея, няма юрист, което е сътрудничало на Ален.

Е, педофилите, педофилите са на независимост - те нали са ЖЕРТВИ “, написа тя в обществените мрежи.

Над двойно нарастване на случаите на полов тормоз
 Педофил укривал дете в долап повече от две години Педофил укривал дете в долап повече от две години
Мъж беше наказан през днешния ден на 9 години затвор в Германия за тежки полови издевателства над младеж, който инцидентно бил открит в стенен...

Повече от два пъти са се нараснали случаите на полов тормоз над деца през последните 4 години. Това демонстрират данните на Програма за безвреден интернет, които упорстват за законодателни промени и по-строги санкции.

През 2016 година децата, станали жертва на педофили са 323, единствено са 4 години – през 2020 година броят им се е нараснал до 680. В статистиката влизат и децата-жертви на посягане посредством изнудване и изпращане на нецензурен материали, споделя Георги Апостолов от Програмата за безвреден интернет. Най-уязвимата група е сред 11 година и 13 година

Между 60 и 100 педофили в България получават ефикасни присъди всяка година

Това съобщи специалистът и народен координатор по киберсигурност Явор Колев в " Студио Actualno ". Какво още сподели си.

Според отчет на Организация на обединените нации от 2009 година към 750 000 педофили непрекъснато дебнат в Интернет за да открият контакт с деца. По данни на УНИЦЕФ от същата година има над 4 милиона уеб страницата, в които се демонстрират малолетни, в това число деца под 2-годишна възраст.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР