Арестите на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова протекоха

...
Арестите на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова протекоха
Коментари Харесай

Радулов: Арестът на Борисов протече по правилата, но не по тези на ГЕРБ

Арестите на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова протекоха по разпоредбите. Не протекоха по разпоредбите на ГЕРБ. Това съобщи Николай Радулов от " Има подобен народ” в студиото на

" Законът планува такива благоприятни условия. И защото неотложността се заключаваше в невъзможността Министерство на вътрешните работи изобщо да работи. Предполагам, че и различен път ще бъде употребена тази опция. Прокуратурата отхвърля да работи, тя работи, както през последните 12 години - по точки, които ѝ се поставят”, добави той.

По думите му часове преди да се извърши карцерът, деятели на ГЕРБ са били оповестени, че това ще се случи. " От провинцията пристигнаха и застанаха пред дома на Борисов. Факт е, знаем къде и по кое време са наети рейсове от провинцията”, посочи още Радулов.

Той напомни събития от последните 12 години. " Тогава хора, които не изглеждаха в положение да оказват опозиция, бяха задържани по допустимо най-зрелищен и неправилен метод - с оказване на принуждение, с белезници, с проявление по 12 часа - кметът на " Младост”, да вземем за пример. Николай Цонев, който беше жестоко блъскан, с цел да падне на колене. Това беше стилът на ГЕРБ”, разяснява специалистът.

" Борисов споделяше, че който не е с Цветан Цветанов, значи е с мафията. Вероятно в този момент, когато ГЕРБ не са с Цветанов, са с мафията”, добави Радулов.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР