Арестът на летището беше голям шок за моите деца, големият

...
Арестът на летището беше голям шок за моите деца, големият
Коментари Харесай

Арестуваният заради грешка финландски гражданин проговори за преживяния кошмар

Арестът на летището беше огромен потрес за моите деца, огромният ми наследник Даниел се разплака. Това разгласи Абдулай Коне, финландският жител, който беше задържан поради неточност у нас. ​​​​​​​ Коне е арестуван по гледище на Того. Искането до Интерпол обаче съдържа единствено две имена и месторождение, без фотография или личен номер от персонален документ. Африканската република търси лице на име Абдулай Коне, за който категорично се акцентира, че е бил на територията на страната, когато е направил компютърните закононарушения, за които е преследван, осведоми bTV.

Задържаният през юли Коне е бил на отмора във Варна със брачната половинка си и четирите им деца. Когато се пробва да се върне във Финландия, е арестуван на летището. Не му изясняват за какво, нито му разрешават да се отбрани.

Той прекарва 42 дни във варненския затвор. Вчера Апелативният градски съд освободи Коне. Прокурорската му възбрана да овакантяване на България обаче остава в действие, тъй като решението на съда може да бъде обжалвано

Името Абдулай Коне е доста постоянно срещано, нещо като Иван Петров в България, разяснява юристът на финландеца. Абдулай Коне е от Кот Д’Ивоар. През 2000 година печели стипендия за съветски университет, където следва компютърни науки. В Русия среща бъдещата си брачна половинка Татяна, от която има четири деца. След като приключва, отпътува със фамилията си за Финландия, където търси леговище.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР