Арена на физически сблъсъци и интриги, но и на разюздан

...
Арена на физически сблъсъци и интриги, но и на разюздан
Коментари Харесай

Вътрешен човек: Денислава преспала с трима от мъжете в Игри на волята

Арена на физически конфликти и интриги, само че и на разпасан секс се оказа петият сезон на „ Игри на волята ”.

И всичко това поради красавицата Денислава Велкова, написа „ Уикенд ” от собствен чудесно осведомен вътрешен източник.

Младата дама, чиято майка Виолета Стайкова също е измежду кандидатите за огромната премия, е била обладана от трима други участници.

С нея удовлетворили нагона си най-впечатляващите мъже в „ Игрите ” – Мастагарков, Мартин Николов - Елвиса и Рълев.

Пръв през Дени минал манекенът от Пловдив. Бившият на фолк легендата Деси Слава любил хубавицата на „ Старейшините ” в храстите край Дивата река.

„ През нощта ставаха тези неща. Камерите тогава са изключени, а надзирателят, който продукцията е назначила да следи за зулуми, е с притъпена зоркост. След като се насити на Благо, Денислава се трансферира на Мартин Николов и седмици наред двамата разменяха деликатност и пристрастеност. Цялата продукция знаеше, че са любовници. Третият й „ тъпкач ” в шоуто пък е спечелилият – Иван Рълев ”, изяснява информаторът ни.

И добавя, че чалга дивата Емануела навреме научила какви ги е правил в риалитито дългогодишният й избраник Елвиса и точно по тази причина го натирила. Фолк звездата даже била на косъм да опише обществено какви са ги вършели в шоуто, само че била помолена от хора от екипа да не го прави.

Преди да влезе в праймтайм формата на Нова телевизия, девойка Велкова беше гадже на известния артист, артист и търговец на коли Кристиан Кирилов. Днес двамата към този момент не са дружно, разделиха се по самодейност на екранния Митак от „ София – денонощно ”. Дали пък и той самият не е схванал за секс подвизите на Денислава със съотборниците й в „ Игри на волята ”?

„ Когато тя излезе от предаването, изкарахме още малко дружно, само че към този момент не беше същото. Леко се поотдръпнах и най-после взехме решение да се разделим без доста звук. Връзката ни беше огромна неточност. Все едно, че не бях аз през времето, в което бях с Дени. Раздялата с нея е най-лесната в живота ми. Нито за секунда не се поколебах, че не сме един за различен. От два месеца съм без жена в живота си ”, показа неотдавна бившият на палавницата.

В момента Дени твърди, че няма сериозна връзка. Според осведомени обаче това не значи, че не се среща с определени мачовци. Последната й численост бил охранител в един от най-популярните столични клубове в центъра на София.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР