Арда завърши наравно 0:0 с грузинския Самгурали. Това беше последната

...
Арда завърши наравно 0:0 с грузинския Самгурали. Това беше последната
Коментари Харесай

Арда с равенство в Турция пред погледа на Емил Костадинов

Арда приключи наедно 0:0 с грузинския Самгурали. Това беше последната контрола от подготвителния лагер в Алания за отбора от Кърдажли.

Срещата бе изгледана от вицепрезидента на БФС Емил Костадинов и селекционера на юношеския народен тим Ангел Стойков. Двубоят с грузинците бе много равносилен, като двата тима разиграваха топката най-вече в средата на терена.

В 11-ата минута Жуниньо насочи удар от границата на наказателното поле, който попадна право в ръцете на вратаря. Отговорът на играчите на Самгурали бе рисково засичане с глава след осъществяване на ъглов удар.
 Арда разгласи последната си контрола
Арда разгласи последната си контрола

Двубоят ще е на 5 февруари

В 39-ата минута противникът ни уцели гредата на вратата защитавана от Васил Симеонов. В ответната контраофанзива на Арда Жуниньо се озова в отлична позиция, излъга стража на грузинците, само че по-късно се засуети и не съумя да вкара топката в мрежата.

След почивката в 54-ата минута Михаил Александров засече хубаво с глава центриране на Лозев, само че топката мина близо до левия непряк дирек. В 80-ата минута Жуниньо получи топката на наказателното поле и от границата насочи мощен удар, само че право в ръцете на вратаря. Така двата тима не можаха да си отбележат гол и срещата приключи наедно 0:0.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР