Арда победи Созопол в контрола. Кърджалийци се наложиха с 4:1

...
Арда победи Созопол в контрола. Кърджалийци се наложиха с 4:1
Коментари Харесай

Арда се наложи над Созопол в проверка

Арда победи Созопол в контрола. Кърджалийци се постановиха с 4:1 вкъщи. Срещата стартира с рисково състояние за Арда само че защитник на гостите мазета удара на Тонислав Йорданов, оповестява уеб сайтът на клуба.

В 17-ата минута Ферадов засече центриране от дясно и откри резултата за Созопол. Николай Киров не можеше да разчита на националите Спас Делев и Иван Караджов, както и на други играчи, на които им бе дал отмора. В 36-ата минута Лъчезар Котев откри чудесно в наказателното поле Тилев, който остана самичък против стража на гостите и без проблем се разписа за 1:1.

Две минути по-късно Тонислав Йорданов получи топката на границата на наказателното поле и без да се бави я прати неспасяемо в горния ляв ъгъл на вратата покачвайки резултата на 2:1. В 43-ата минута Телев от непосредствена непосредственост нацели напречната греда, а в ответната негова независима офанзива излъга няколко играчи на Созопол, след което подаде на Коконов и той направи резултата 3:1.
 Арда лицензира стадиона си за Европа
Арда лицензира стадиона си за Европа

В клуба са уверени, че ще получат " да " от УЕФА

След почивката още веднъж тимът на Арда бе този, който командваше дейностите на терена. И двете единайсеторки сътвориха по няколко положения, като за Арда в 71-ата Мартинов стреля от далечно разстояние. В 85-ата Лъчезар Котев шутира от към 25 метра и топката за повторно срещна напречната греда на вратата на гостите. Крайния резултат оформи Деян Лозев две минути преди края на постоянното време, с което АРДА победи Созопол с 4:1.

СТАРТОВ СЪСТАВ НА АРДА:

36.СИМЕОНОВ, 8.ЖЕЛЕВ, 3.РУСАКИС, 24.ПЕТКОВ, 77.КОСТАДИНОВ, 6.КОТЕВ, 19.РУМЕНОВ, 38.АТАНАСОВ, 33.ТИЛЕВ, 17.КОКОНОВ, 29.ЙОРДАНОВ
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР