Арда победи Крумовград с 1:0 в първия мач от втория

...
Арда победи Крумовград с 1:0 в първия мач от втория
Коментари Харесай

Арда с първа победа през новия сезон

Арда победи Крумовград с 1:0 в първия мач от втория кръг на Първа лига. Единственото попадение вкара Станислав Иванов в средата на първото полувреме. Най-много пропуски за Клумовград направи капитанът на отбора Серкан Юсеин, който игра с превръзка на главата.

В първия четвърт час нямаше положения пред двете порти, а в 20-ата минута Янко Георгиев улови центрирана топка към тарана на домакините Чинонсо Офор.



В идната офанзива Арда излезе напред в резултата. Станислав Иванов пое топката отдясно, навлеза към средата на терена и с левия крайник от границата на наказателното поле вкара в десния ъгъл на Янко Георгиев с техничен удар. Крилото не беше в състояние на засада при поеманате на топката. Гостите имаха искания, че Емил Виячки е играл с ръка при започване на акцията, само че съдията Стоан Арсов не одобри това.



Малко след половин час игра Ренан Арияш направи пропуск за Крумовград, а по-късно Серкан Юсеин шутира в ръцете на вратаря Анатолий Господинов.

В края на първата част отново Юсеин стреля от директен свободен удар, само че Господинов още веднъж имаше авторитетна интервенция.

В 55-ата минута Серкан Юсеин центрира от фаул, а Матей Шимич стреля от въздуха, само че топката се спря във външната страна на мрежата.



В 64-ата минути капитанът на Крумовград Юсеин пропусна най-чистото състояние досега. Той бе изведен отдясно и с хубаво придвижване мина зад тила на бранител, само че диагоналния му удар мина на сантиметри от десния дирек на вратата на Господинов.

До края на мача нямаше съществени положения пред двете порти.

В третия кръг след седмица Арда ще гостува на Лудогорец, а Крумовград ще одобри различен евроучастник - Ботев (Пловдив).



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР