Арда победи Ботев Пловдив с 2:1 в мач от 33-ия

...
Арда победи Ботев Пловдив с 2:1 в мач от 33-ия
Коментари Харесай

Арда обърна Ботев Пловдив в последния мач на Бруно Балтазар

Арда победи Ботев Пловдив с 2:1 в мач от 33-ия кръг на Първа лига. " Жълто-черните " поведоха в резултата с гол на Мартин Секулич, само че възпитаниците на Александър Тучев се добраха до триумфа с голове на Светослав Ковачев.

През първото полувреме на стадион " Арена Арда " в Кърджали гостите бяха по-активни в напред във времето и справедливо откриха резултата. Анатолий Господинов мазета удар на Антоан Бароан. Топката обаче попадна в краката на Мартин Секулич, който се разписа от непосредствена непосредственост.

След почивката домакините стигнаха до изравнително попадение. " Канарчетата " помислиха, че топката е напуснала рамките на терена, а кърджалии се възползваха от това. Станислав Иванов игра с глава преди топката да напусне аутлинията. Светослав Ковачев изравни резултата с шут по земя.

Нападателят удвои головата си сметка единствено 4 минути след първия си гол. Светослав Ковачев насочи компактен удар отвън наказателното поле, с цел да оформи крайния резултат.

Ботев Пловдив записа 4-а поредна загуба в последния мач на старши треньора Бруно Балтазар, който напуща клуба.

Арда остава на 8-ата позиция в класирането с актив от 49 пункта. Ботев Пловдив заема 10-ото място в подреждането с 32 точки.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР