Арда (Кърджали) приема Царско село в мач от 13-ия кръг

...
Арда (Кърджали) приема Царско село в мач от 13-ия кръг
Коментари Харесай

Арда атакува третото място

Арда (Кърджали) приема Царско село в мач от 13-ия кръг на родното състезание. Отборът на Николай Киров се показва доста устойчиво от началото на сезона и още нямат загуба вкъщи. Кърджалийци са на шесто място във краткотрайното класиране, само че при победа ще се изравнят с ЦСКА-София на третата позиция. Царско село също е измежду приятните изненади. Съставът на Любослав Пенев взе единствено точка в последните си три мача, само че като цяло е костелив орех за всички противници и има най-хубавата отбрана, с едвам 8 позволени гола.

" Противникът е доста подъл. Царско село събра много точки. Победи Левски, направи еднакъв с Лудогорец. Разполагат с уравновесен и първокласен състав. А за треньора им Любослав Пенев е ненужно да приказваме. Готвим се за сериозен конфликт, в който би трябвало да влезем оптимално съсредоточени и мобилизирани ", предизвести помощник-треньорът на Арда Емил Кременлиев.

Домакините ще бъдат без контузения централен бранител Петко Ганев. Очаква се неговото място да заеме Ребин Сулака, който се възвърне от контузията си. Националите Спас Делев, Светослав Ковачев и Иван Караджов са здрави и ще стартират от първата минута.

За Царско село няма да играе осъденият Иван Бандаловски. В средата на терена Пенев ще заложи на опитните Борис Галчев и Лъчезар Балтанов, а офанзивата ще водят Мирослав Будинов и Панайотис Лука.

" Нямаме играчи в карантина. Друг е въпросът, че е мъчно след ковид. Някои не са подготвени, не са в нужната форма, само че нека да устоят. Трудно е след подобен интервал. В Арда го знаят, и те минаха по този път. Те са от положителните и качествени тимове у нас. Очаквам прекрасен мач ", показа пред " Тема Спорт " босът на " царете " Стойне Манолов.

През предишния сезон мачовете сред двата отбора приключиха 0:0 и 2:0 за Царско село.

efbet Лига - 13 кръг:

АРДА (КЪРДЖАЛИ) - ЦАРСКО СЕЛО

Вероятни сформира:

АРДА (3-4-2-1): Караджов; Стоев, Крумов, Сулака; Желев, Е. Мартинов, Л. Котев, Леони; С. Ковачев, Коконов; С. Делев
Старши треньор: Н. Киров
ЦАРСКО СЕЛО (4-4-2): Пласид; И. Марков, Л. Педро, Кавдански, Васев; Андерсон, Балтанов, Галчев, Геролему; Лука, Будинов
Старши треньор: Л. Пенев

СЪДИЯ: Димо Димов
СТАДИОН: " Арена Арда "
НАЧАЛО: 17:30 часа

efbet Лига 13 кръг, събота 21 ноември  Арда (Кърджали) 18:00  Царско село
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР