Арда Кърджали посреща в мач от 16-ия кръг на българската

...
Арда Кърджали посреща в мач от 16-ия кръг на българската
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Арда Кърджали - Левски 0:0, Арда натиска

Арда Кърджали посреща в мач от 16-ия кръг на българската Първа лига. Двубоят започва в 17:30 ч. и ще можете да следите развоя му !


ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ
Още във втората минута беше записано първото предизвестие, като Лъчезар Котев от Арда получи жълт картон. Атанас Зехиров опита изстрел в 3-ата минута и завоюва ъглов удар. Бранителите на Левски изтичстиха центрирането от корнер.
В 6-ата минута Зехиров получи контузия откакто се сблъска с състезател на Левски. След груба игра на Кордоба той получи жълт картон, а ситуацията в мача се нажени. Радослав Цонев центрира в 9-ата минута, само че нищо рисково не се случи.
Атанас Зехиров не съумя да продължи мача и беше заменен от Илия Юруков. Патрик-Габриел Галчев в 13-ата минута опита остроумен пас, който не беше разгадан. В контраатаката Жуниньо изведе Спас Делев и това принуди Николай Михайлов да се намеси.
В 17-ата минута Гьоко Зайков стреля от близка отдалеченост право в ръцете на Иван Караджов. Три минути по-късно Давид Кики настъпи Патрик-Габриел Галчев и получи жълт картон.
В 25-ата минута Спас Делев центрира в наказателното поле. Николай Михайлов увисна и се сблъска с Гьоко Зайков. Кърджалии не съумяха да довършат офанзивата обаче.
В 28-ата минута Илия Юруков стреля отдалеко и Николай Михайлов се намеси.
СЪСТАВИ:
Арда: 12 Иван Караджов,8 Милен Желев, 9 Спас Делев, 17 Иван Коконов, 18 Слободан Рубежич, 24 Алекс Петков, 25 Енагнон Кики, 37 Едимар Жуниор, 70 Христо Иванов, 80 Лъчезар Котев, 81 Атанас Зехиров
Левски: 13 Николай Михайлов, 3 Гьоко Зайков, 10 Борислав Цонев, 19 Билал Бари, 20 Димитър Костадинов, 21 Радослав Цонев, 22 Патрик-Габриел Галчев, 4 Иван Горанов, 33 Хосе Кордоба, 88 Марин Петков, 89 Андриан Краев
ПРЕДИ МАЧА
" Сините " от Кърджали са на девето място във краткотрайното класиране с актив от 17 точки, до момента в който " сините " от София са осми с една повече. Важно е да се означи, че отборът на Николай Киров е изиграл и два мача по-малко от днешния си противник!

Левски е в серия от три следващи срещи, в които не може да вземе три точки от Арда, като в последните две даже загуби на своя стадион " Георги Аспарухов " с 1:2 и 0:2. Последната им победа против кърджалийци бе на 19 октомври 2019 година (2:1) в мач от 13-ия кръг на Първа лига.
Миналата седмица Арда Кърджали бе на косъм от това да хвърли " бомба " на " Българска войска ", само че след почивката позволи поврат от 1:0, до 1:2 и си потегли с празни ръце от София. Левски пък се изтеза против Ботев Враца на " Герена " и приключи 0:0, макар че имаше нелоши шансове и обстановки за отбелязване на гол!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР