Арда Кърджали победи Ботев Враца с 4:0 в мач от

...
Арда Кърджали победи Ботев Враца с 4:0 в мач от
Коментари Харесай

Арда Кърджали безпроблемно спечели домакинството си на Ботев Враца

Арда Кърджали победи Ботев Враца с 4:0 в мач от 9-ия кръг на Пъра лига. Абубакар Тунгара бе прецизен на два пъти, като Тонислав Йорданов и Станислав Иванов също записаха имената си измежду голмайсторите.

Домакините поведоха в резултата след едвам 105 секунди игра. Тонислав Йорданов даде задатък на кърджалии откакто стреля с едно допиране към вратата на Федерико Бариос.

Възпитаниците на Александър Тунчев удвоиха преднината си в края на първото полувреме. Абубакар Тунгара и Тонислав Йорданов размениха двойно подаване на границата на наказателното поле. Малиецът бе изведен в наказателното поле и с компактен удар направи резултата 2:0.

След почивката кърджалии продължиха да бележат. Станислав Иванов направи преднината класическа в 50-ата минута с удар по земя в долния десен ъгъл.

Абубакар Тунгара удвои головата си сметка в 58-ата минута, с цел да оформи крайния резултат. След неточност на Жан-Пиер Да Силва в отбрана Мартин Стойчев се озова зад тила на противниковата защита. Той не подходи егоистично, като вместо това подаде към Абубакар Тунгара, който се разписа на празна врата.

Арда Кърджали заема 6-ата позиция в класирането с актив от 13 точки. Ботев Враца се намира на 13-ото място в подреждането с 6 пункта.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР