Арда и ЦСКА 1948 се изправят в Кърджали в последна

...
Арда и ЦСКА 1948 се изправят в Кърджали в последна
Коментари Харесай

Арда и ЦСКА 1948 предлагат непредвидим сблъсък

Арда и ЦСКА 1948 се изправят в Кърджали в последна среща за двата отбора от постоянния сезон на efbet Лига. Двубоят сред кърджалийци и столичани, започващ в 17:45 ще може да наблюдавате директно по DIEMA SPORT, а тук на Gong.bg , ще го проследим минута по минута.

Двата отбора са на единствено точка разлика един от различен, като „ алените “ са на девета позиция с 29, а „ сините “ позиция по-назад с 28. С 27 компактно зад двата тима е Пирин Благоевград.

Иван Тилев се завръща в състава на домакините, откакто пропусна загубата при гостуването на Славия в предходния кръг. Ндайе и Ел Мами Тетах пък не престават да чакат своя дебют за състава на Стамен Белчев.

За Николай Киров също има завръщащи се футболисти – Симеон Петров и Венцислав Василев изтърпяха своите санкции и ще могат да вземат присъединяване в днешната среща.

Лошата вест за някогашния ментор на Арда, е, че няма да може да употребява един от футболистите, които самият той докара от клуба от източна България – Деян Лозев, който лекува контузия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР