Арда и Апоел Беер-Шева играят при 0:2 в мач от

...
Арда и Апоел Беер-Шева играят при 0:2 в мач от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Арда 0:2 Апоел Беер-Шева

Арда и Апоел Беер-Шева играят при 0:2 в мач от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Мариано Барейро откри в 51-ата минута. Дор Мича удвои в 78-ата минута с точно осъществяване от няколко метра.

Това е дебют за финалиста за Купата на България в европейските клубни шампионати.

Единственият отсъстващ за българите е Алекс Петков.

Първите десетина минути минаха под диктовката на гостите, които обаче не сътвориха нищо рисково, не предприемаха опасности и главно задържаха топката.

В 14-ата минута Лозев опита рисково центриране от десния фланг към Коконов, само че топката бе изчистена в последния миг след шпагат на неприятелски бранител.

Две минути по-късно Спас Делев опитва от дребен ъгъл да изненада Харуш, само че стражът внимаваше и улови.

В 18-ата минута Делев центрира към първа греда след корнер, а Милен Желев засече, само че ударът му бе слаб и настрана от левия непряк дирек.

120 секунди по-късно след подаване от директен свободен удар гостите попариха вратата на Караджов, само че бе отсъдена засада.

В 23-ата минута Мариано Барейро засече с глава от фаул и отклони към десния ъгъл, но Караджов плонжира и хвана кълбото.

Аколатсе опитва атрактивно осъществяване от границата на наказателното поле в 34-ата минута, само че вдясно от очертанията.

С последната топка през първата част Делев изсипа в пеналта от ъглов удар, само че в решителния миг Харуш се намеси решаващо и мазета.

В 51-ата минута Мариано Барейро се извиси над всички в наказателното поле след подаване от корнер и откри от непосредствена непосредственост.



4 минути по-късно Спас Делев шутира от над 30 метра, само че на сантиметри в навън.

В 62-ата минута Делев още веднъж бе в центъра на събитията, стреляйки от директен свободен удар, само че кълбото се отклони в стената. 2 минути по-късно деветката на Арда бе съборен на дъгата и още веднъж потърси очертанията на вратата от фаул, само че и този път не преодоля израелския блок.

Гостите нанесоха втори удар в 78-ата минута. Юджийн Ансах получи на левия фланг, финтира съперников състезател и подаде по въздух към нахлуващия Дор Мича, който с приказно осъществяване повиши на 0:2.


Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР