Арчи - синът на британския принц Хари и съпругата му

...
Арчи - синът на британския принц Хари и съпругата му
Коментари Харесай

Кръщават кралското бебе Арчи на частна церемония в Уиндзор

Арчи - синът на английския принц Хари и брачната половинка му Меган , ще бъде кръстен в Уиндзор, само че медиите и жители няма да бъдат позволени да станат очевидци на церемонията, съобщи ДПА.

Частната гала разстрои мнозина британци, изключително след неотдавнашното разобличаване, че данъкоплатците са платили 2,4 милиона лири за ремонт на новия дом на Хари и Меган в Уиндзор , където те се ожениха предходната година.

Двойката отхвърли също да разгласи кои ще са кръстниците, като посочи, че почита тяхното предпочитание това да не се огласява.

Британски медии спекулираха, че околните приятелки на Меган - Дженевийв Хилис и Линдзи Рот, може да се измежду кръстниците, откакто тя беше видяна тази седмица дружно с двете на шампионата в Уимбълдън. Споменават се и имената на приятелите на Хари от учебно заведение Томас и Чарли ван Страубензее .

Сред гостите на церемонията се чакат бащата на Хари - принц Чарлз , и брачната половинка му Камила , както и братът на Хари - принц Уилям , и брачната половинка у Кейт .-->

Майката на Меган - Дория Рагланд, също се чака да участва, само че не и бабата на Хари - кралица Елизабет Втора, поради стихотворец по-рано ангажимент.
 
The Duke and Duchess of Sussex’s baby son will be christened with all the trappings of a royal baptism, as speculation grows about who the couple have chosen as godparents.
— The Scotsman (@TheScotsman)

Арчи ще е облечен с тъкмо копие на сатенена и украсена с дантели дреха, ушита за най-голямата щерка на кралица Виктория, и употребена генерации наред от децата в кралското семейство.

Копието на дрехата, ушито от кралската шивачка Анджела Кели през 2004 година, когато оригиналът към този момент би излинял и не можел да се употребява, е била носено от децата на принц Уилям и Кейт - принц Джордж, принцеса Шарлът и принц Луи, когато ги кръщаваха.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР