Арчи Маунтбатън-Уиндзор беше горещата тема през втория ден от кралската

...
Арчи Маунтбатън-Уиндзор беше горещата тема през втория ден от кралската
Коментари Харесай

Арчи в Африка: какво разказват Хари и Меган за сина си

Арчи Маунтбатън-Уиндзор беше горещата тематика през втория ден от кралската обиколка на Меган Маркъл и принц Хари из Южна Африка. Въпреки че четиримесечното дете не присъстваше по време на уговорките им, кралските родители не стопираха да приказват за дребния правоприемник през целия ден .

Танци, срещи с деца и още страсти за Меган и Хари от първия им ден в Африка >>>

 Меган и Хари Getty

След срещата с един от създателите на “Waves for Change” – организация, грижеща се за менталното здраве на деца и младежи – той показа пред bazaar.com:

„ Хари и Меган разговаряха за това по какъв начин най-важното за тях сега е да бъдат страхотни родители и образци за подражателство на Арчи. Те споделиха, че сега се концентрират върху детето си и неговото развъждане. Изглеждат толкоз разчувствани, че са тук с него! “

Меган Маркъл и принц Хари печелят сърца в Африка >>>

 меган маркъл принц хари Getty/Gulliver

След присъединяване си в упражнението PowerHand, което предизвиква позитивното мислене, групата на “Waves for Change” разиска какво ги кара да се усещат мощни. Меган незабавно показа, че за нея това е ролята ѝ на родител, след което погледна Хари и сподели: „ Той е най-хубавият баща “, а Хари върна похвалите: „ И тя е най-хубавата майка “ .

 Меган и Хари Getty

Меган и Хари общуваха с локалните и по-късно, когато посетиха дома на готвача Шамийла Самодиен в квартала Бо Каап за следобеден чай. Там херцогът и херцогинята разделяха една софра с домакините и пробваха обичайната храна. „ И двамата са горди родители, доста щастливи и имат добра сила. Грижовни хора са и това си проличава в работата, която правят “ , показа Самодиен след срещата с членовете на кралското семейство, и добави: „ Те приказваха за Арчи – по какъв начин се усеща комфортно още с идването, и споделиха, че е положително момче. Личеше си какъв брой са щастливи. “

Херцогиня с дънково яке! Меган изненада всички на плажа в Кейптаун >>>

Видео от гостуването пък демонстрира, че херцогинята споделя искрено за грижите за невръстния си наследник, който на 6 октомври ще навърши пет месеца: „ Времето ни е напълно запълнено с Арчи сега. Толкова сме заети! “ , споделя тя на своите домакини.

 Меган и Хари Getty

В сряда дребният Арчи направи и първата си обществена поява в Кейптаун . Заедно с родителите си той посети архиепископ Дезмънт Туту и не остави никого безучастен с усмивките си.

Малкият Арчи покори Африка! >>>

Херцогът на Съсекс разкри също, че пътуването от Англия до Южна Африка не е било проблем за Арчи, който е спал в прегръдките на Меган през по-голямата част от полета . Кралското семейство очевидно се любува на престоя си в Африка, а откакто приключат с уговорките и срещите си, Хари ще се насочи на независима обиколка в Малави, Ангола и Ботсвана.

 арчи хари меган Getty/Gulliver

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР