Archer GX90 поддържа множество свързани устройства с минимална латентност(снимка: TP-Link) Мрежовата

...
Archer GX90 поддържа множество свързани устройства с минимална латентност(снимка: TP-Link)
Мрежовата
Коментари Харесай

Wi-Fi 6 рутер Archer GX90 идва със специални функции за геймъри


Archer GX90 поддържа голям брой свързани устройства с минимална инертност
(снимка: TP-Link)

Мрежовата компания TP-Link пусна на българския пазар нов Wi-Fi 6 рутер за гейминг – модела Archer GX90, който съчетава върхова продуктивност със специфични функционалности за спортни игри, където парченце от секундата може да значи разликата сред победа и проваляне.

„ Устройството употребява технологии, особено проектирани за най-хубава мрежова продуктивност в спортни игри, то предлага усъвършенствани функционалности в самоуверен дизайн и не на последно място чудесно съответствие цена-качество ”, разяснява новия артикул Анна Чакърова, управител бизнес развиване в TP-Link България.

Archer GX90 разчита на мощен 1,5 GHz четириядрен процесор, а за кабелна съгласуваност са планувани WAN/LAN порт на 2,5 Gbps и два USB врата. Рутерът работи с 3 разнообразни честотни ленти, като тяхната комбинирана скорост доближава 6579 Mbps. Технологии 4T4R и HE160 обезпечават оптимални скорости на всички игрови платформи, като предотвратяват разстройствата с другите типове устройства.

Геймърите ще усетят спортно преимущество, с помощта на разширения потенциал за по едно и също време предаване на 8 потока, канала от 160 MHz (най-голямата широчина на канала в един поток, осъществен досега), постоянния и мощен сигнал на Archer GX90.

Archer GX90 работи с 3 разнообразни честотни ленти с комбинирана скорост 6579 Mbps (снимка: TP-Link)

OFDMA технологията, интегрирана в рутера, усъвършенства междинната продуктивност 4 пъти и минимизира латентността, без значение от броя на устройствата, свързани към мрежата, отбелязва производителят. Технологията MU-MIMO също способства за понижаване на времето за изчакване, с помощта на 4х4 връзки, до момента в който разширеното покритие се усъвършенства с технологията Beamforming.

Archer GX90 разполага и с Gaming Band – лента, избрана за възпроизвеждане и стрийминг на Netflix в 4K резолюция за положително онлайн преживяване на цялото семейство. Освен това DFS автоматизирано уголемява наличния канал, навлиза в свободна честотна лента и усъвършенства гейминг преживяването даже в натоварена среда за сърфиране.

Също по този начин, с помощта на технологията OneMesh, потребителите получават непрестанен Wi-Fi с едно име на безжичната мрежа, без да заменят съществуващи устройства и без да се постанова да купуват напълно нова Wi-Fi екосистема.

Archer GX90 разполага с WAN/LAN порт на 2,5 Gbps и два USB врата
(снимка: TP-Link)

Archer GX90 Wi-Fi 6 рутерът е особено създаден за потребностите на геймърите и стриймърите. Затова той се предлага със специфични функционалности за усъвършенстване на прекарването и непрекъснат достъп до съответните данни, които оказват помощ на играчите да подобрят продуктивността на мрежата.

Благодарение на функционалността Game Accelerator, Archer GX90 автоматизирано открива и усъвършенства потоците от данни, с цел да обезпечи непрекъсната игра и скорост на мрежата. Grand Theft Auto, League of Legends, Call of Duty или Battlefield, това е единствено част от заглавията, които могат да се възползват от тази специфична функционалност.

Функцията Game Statistics демонстрира в действително време равнището на инертност, продължителността на играта и степента на потребление на системата посредством панел с усъвършенстван интерфейс. Game Protector поддържа системите и сметките на потребителите в сигурност.

Archer GX90 предлага уголемен потенциал за по едно и също време предаване на 8 потока
(снимка: TP-Link)

Този усъвършенстван модел предлага отбрана HomeCare и подсигурява, че уебсайтовете могат да ревизират за закани, да предотвратяват прониквания и да изолират инфектирани устройства за сигурност по време на онлайн сесиите за игри. Рутерът може да се конфигурира посредством приложението TP-Link Tether.

Archer GX90, съчетаем със стандарта Wi-Fi 6, може да бъде закупен онлайн и от магазините на огромни търговци на целесъобразна последна цена от 680,90 лева с включен Данък добавена стойност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР