AP В столицата на Северна Корея снощи се проведе тържествен парад

...
AP
В столицата на Северна Корея снощи се проведе тържествен парад
Коментари Харесай

Ким Чен-ун показа най-мощното оръжие в света на среднощен тържествен парад

 AP В столицата на Северна Корея нощес се организира церемониален церемониал в чест на осмия конгрес на ръководещата Работническа партия, съобщи Българска телеграфна агенция. На парада КНДР сподели нова балистична ракета, изстрелвана от подводница, единствено дни преди встъпването в служба на новия президент на Съединени американски щати Джо Байдън.

КЦТА заяви, че на парада на централния площад в Пхенян е взел участие севернокорейският водач Ким Чен-ун. Облечен в кожух, с кожена шапка с косъм, Ким се усмихва необятно до момента в който следи парада, се вижда от фотоси в държавни медии. В парада са марширували колони от бойци, показани са били също военна техника, в това число танкове и ракетни установки. В края на парада е имало най-нови мостри на тактически ракети и самоходни артилерийски установки.

В обръщението си към членовете в края конгреса на ръководещата Работническа партия предходната седмица, Ким се ангажира да разшири нуклеарното оръжие и военния капацитет на Северна Корея, обрисувайки лист на мечтаните оръжия, в това число балистични ракети с огромен обхват на деяние за изстрелване от суша или море и " супер огромни бойни глави ".

Той сподели също, че Съединени американски щати са " най-голямата спънка за нашата гражданска война и най-големият зложелател на Пхенян... без значение кой е на власт, същинският темперамент на политиката им против Северна Корея в никакъв случай няма да се промени ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР