Априлското лято продължава! Следобед обаче ще вали, ето къде. От 10

...
Априлското лято продължава! Следобед обаче ще вали, ето къде.
От 10
Коментари Харесай

Априлското лято продължава! Следобед обаче ще вали, ето къде

Априлското лято продължава! Следобед обаче ще вали, ето къде.

От 10 градуса в София до 17 градуса в Русе и по поречието на река Дунав са градусите в 7 часа тази заран в страната. Най-студено е в този момент на вр. Мусала -1 градус.

Днес ще бъде най-вече слънчево. Над Централна и Източна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На места там ще има краткотрайни превалявания от дъжд, в следобедните часове съпроводени с гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-северозапад. Максималните температури ще бъдат сред 24° и 29°, по-ниски по Черноморието, в София – към 24°.

В планините ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста, над масивите от източната половина от страната и купесто-дъждовна облачност. На места там ще превали кратковременно и ще прегърми. Ще духа сдържан вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 m ще е към 16°, на 2000 m – към 8°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Около и след обяд ще се развива купеста облачност и основно по южното крайбрежие ще превали кратковременно. Ще духа слаб до сдържан вятър със северна съставния елемент. Максималните температури ще са сред 19° и 23°. Температурата на морската вода е 13°-14°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 48 мин. и залязва в 20 ч. и 7 мин. Продължителността на деня е 13 ч. и 19 мин.

Луната в София залязва в 1 ч. и 6 мин. и изгрява в 9 ч. и 33 мин. Фаза на луната: два дни преди първа четвърт.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР