Aprilia стана шестият и последен конструктор в MotoGP, който представи

...
Aprilia стана шестият и последен конструктор в MotoGP, който представи
Коментари Харесай

Вижте новия мотор на Aprilia за MotoGP

Aprilia стана шестият и финален конструктор в MotoGP, който показа новия си мотор за сезон 2019. Италианският конструктор сподели новия си дизайн в Катар ден преди старта на формалния предсезонен тест там, който стартира в събота и завършва в понеделник.

Aprilia размени цветовете от 2018-а с повече черно и червени, зелени и жълти детайли. Отборът направи няколко основни промени след разочароващата си акция през 2018-а. В отбора пристигна някогашният водач на Ducati Андреа Яноне, който ще си партнира с Алейш Еспергаро.
#Aprilia: all new team and bikes, the 2019 #MotoGP challenge has begun! @MotoGP @AleixEspargaro @andreaiannone29 @BradleySmith38
Discover more: https://t.co/B1WNjN6SBg pic.twitter.com/6zRF0EjtOk
— Aprilia (@ApriliaOfficial) February 22, 2019
През зимната пауза в Aprilia за нов управител бе притеглен някогашният началник на академията за млади водачи във Ферари Масимо Ривола. Така досегашният основен управител Романо Албесиано ще се концентрира повече върху техническия аспект на длъжността си през сезон 2019.

На теста в Катар към двамата състезатели ще се причисли и тест водачът Брадли Смит. Той ще се причисли към тях и в първия кръг от новия сезон в Катар, където ще употребява първия си уайлдкард за 2019-а. Очаква се Смит да взе участие и в още четири кръга през сезона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР