Април е най-мистичният месец в годината, който може да ускори

...
Април е най-мистичният месец в годината, който може да ускори
Коментари Харесай

Тези зодии ще преживеят драматични промени в кариерата си до края на месеца

Април е най-мистичният месец в годината, който може да форсира всички процеси и да преобърне живота с главата надолу. Особено важи за 5 зодии – ето кои са те:

Риби

Юпитер ръководи вашия бранш на кариерата, а в края на април се свързва с Уран в бранша на връзката и пътуванията. Можете да измененията живота си, като станете по-активни в блоговете и обществените мрежи. Възможно е също по този начин да се сдобиете с задграничен документ или поданство, което в последна сметка ще ви донесе нов статут.

За Рибите април ще бъде месец на решаващи запознанства - онлайн или с чужденци. И точно тези хора могат изцяло да трансформират ориста ви, като с помощта на тях може даже да решите да се преместите на ново място.

Лъв

Големият Стелиум в Телец се намира във вашия дом на задачите и професионалния статус, тъй че може ненадейно да получите покачване в работата или просто да спечелите сериозна известност.

За тези Лъвове, които чакат решение от цивилен вид, точно краят на април може да се окаже преломната точка на действителността - огромен слой от живота ще бъде оставен зад тила ви, връзките с колегата ви може даже да се трансформират фрапантно и бързо да вземете решение за бракоразвод.

Телец

Очаква ви същински пробив в кариерата, защото Уран и Юпитер са в съвпад във вашия знак от 19 до 22 април. Това значи, че това са дни, в които безусловно можете да измененията активността си поради предложение от началник. Например да поемете клон на дадена компания или да получите покана за работа в чужбина.

За тези Телци, които не се занимават с кариера, април може да донесе промяна на статуса: става дума за бързо решение за бракоразвод, защото Юпитер ръководи бранша на трансформацията.

Овен

През този месец имате всички шансове да извършите сериозен скок в професионалното си развиване, тъй като след затъмнението на 8 април Марс стартира бавното си придвижване към вашия знак. До края на месеца ще бъдете в положение на размисъл, който ще ви насочи към обсъждане на същинска цел в живота. Всичко това поради ретроградния Меркурий във вашия знак, който единствено до 25 април ще ви помогне да получите явен отговор за назначението си, както и за нарастване на заплатата.

Скорпион

През април доста неща в живота ви ще се трансформират до неразбираемост, тъй като през целия месец Юпитер и Уран ще се свързват в бранша на взаимоотношенията ви и тъкмо по време на Пълнолунието в Скорпион, 24 април, ще се случи нещо извънредно значимо за вас. Промяната във вашия статус евентуално ще пристигна посредством връзка: може да се разведете, да се ожените или да разберете, че сте бременна.

За доста Скорпиони краят на април ще бъде точка, от която няма връщане обратно - животът в никакъв случай няма да бъде същият, като че ли би трябвало да оставите една част от себе си в предишното, написа woman.bg.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР