Април е месецът на премиерите във Vbox7, като през него

...
Април е месецът на премиерите във Vbox7, като през него
Коментари Харесай

Месец на премиерите във Vbox7: Сериал с награда "Еми" и култова комедия ексклузивно у нас!

Април е месецът на министър председателите във Vbox7, като през него дебютират цели два интернационалните сериала. Първият - още на 14 април. Става въпрос за " Не е мой проблем ".

Сериалът е австралийски и е комедиен. Той е въодушевен от проблемите на същинските хора и писмата, с които се позволяват. Копирайтърът и упорит екозащитник Флорънс ще се впусне в занимателно начинание да написа анонимно писма за други хора в подмяна на облекла. Тя е уверена, че едно добре написаното писмо може да избави хората от неловки обстановки. Но решаването на непознатите проблеми ще се окаже мъчно начинание, когато нейните лични не престават да ѝ пречат.

Виж още: Мадона шашна със фотография на Лурдес и провокира остарял спор: " За или срещу епилацията "

Другият сериал е немски и много провокативен. Той носи заглавието " Семейство Браун " и визира тематиката за за крайнодесния радикализъм по нетрадиционен метод и с точното количество комизъм. Кай и Томас, при започване на 20-те си години, са неонацисти и съквартиранти. Един ден светът им се разклаща, когато откриват Лара на прага си. Тя е на шест, чернокожа и щерка на Томас. Майка ѝ е депортирана, а на младия мъж ще се наложи за първи път в живота си да поеме същинска отговорност. Обезоръжаващата непорочност и неуместните въпроси на Лара провокират поредност от промени в живота на Томас, които ще му покажат какъв брой нежна в действителност е крайнодясната му идеология. 

Продукцията на ZDF " Семейство Браун " е притежател на голям брой награди от интернационалните фестивали, както и на премия " Еми ", която се приема за най-високото отличие в света на малкия екран, за най-хубав къс сериал. 

Виж още: Когато го няма доверието: Джъстин Бийбър съпостави брака си с вървене върху черупки на яйца 

С двата нови сериала Vbox7.com продължава да дава на потребителите си изцяло гратис качествено българско и международно наличие от топ продуценти – процедура, трансформирала се в запазена марка за платформата през годините след триумфа на родни сериали като „ Не по този начин, брат “, „ Следвай Ме “, „ Viral “, “Апартамент 404 ” и доста други. Двете нови международни продукции не престават наложената линия за селекция на интернационалните шлагери като съветските „ Остров “ и „ Криза на нежната възраст “, турския „ Канага “, новозеландския „ Опасни Секс Игри “ и мексиканския „ Аз съм никой “.

Изображения: Standfotos ZDF, Vicki Jones Photography

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР