Apple започна да разработва смартфон със сгъваем екран, съобщи агенция

...
Apple започна да разработва смартфон със сгъваем екран, съобщи агенция
Коментари Харесай

Ето кога ще има iPhone със сгъваем дисплей

Apple стартира да създава смарт телефон със сгъваем екран, заяви организация Блумбърг, базирайки се на собствен източник.
Според него работният развой остава на стадия на основаване на екрани, а Apple към момента няма първообраз на сгъваем iPhone.
Компанията не е определила размера на сгъваемия екран. Разглежда се по-специално вид на екрана с диагонал 6,7 инча (около 17 см), като iPhone 12 Pro Max.
Повечето от екраните, които на тестват в Apple, имат невидима сгъваема панта, което значи, че дисплеят става корав, когато отворите телефона. Сгъваемите смарт телефони на Samsung да вземем за пример са проектирани по същия метод - за разлика от аналозите на Microsoft, при които забележимите панти свързват два обособени панела.
Както отбелязва Блумбърг, сгъваемият iPhone най-вероятно няма да се появи скоро или може да не се появи въобще . Apple към този момент е фокусирана върху идното издание на новия си флагман iPhone и iPad по-късно тази година.
Пандемията на ковид направи създаването на артикули предизвикателна, защото инженерите на компанията работят в офисите на Силициевата котловина единствено няколко дни в седмицата и в стеснен брой.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР