Apple вече пусна стабилна версия на фърмуера iOS 11.3 с

...
Apple вече пусна стабилна версия на фърмуера iOS 11.3 с
Коментари Харесай

iPhone 5S не получи една от важните функции на iOS 11.3

Apple към този момент пусна постоянна версия на фърмуера iOS 11.3 с редица нововъведения, само че се оказа, че една от основните функционалности на ъпдейта не е налична за „старичкия“ iPhone 5S. Става дума за опцията за изключване на автоматизираното закъснение на процесора при изхабяване на батерията. Apple към този момент разяснява тази обстановка.

Спомнете си, че в края на предходната година Apple бе „заловена“ в съзнателно закъснение на старите смарт телефони. По-късно компанията признавайки това сподели, че го прави с цел да даде на клиентите си оптимално допустимо време за самостоятелна работа на своите устройства. Не е загадка обаче, че с течение на времето батериите се износват и губят първичния си потенциал. Следователно, устройствата стартират да работят по-малко. За да се сведе до най-малко този резултат, Apple добави в iOS функционалността за автоматизирано ограничение на продуктивността на процесора. Това не се хареса на множество от потребителите, тъй че компанията бе принудена да добави в операционната система опция за изключване на тази алтернатива.

След ъпгрейда до iOS 11.3, притежателите на излезлия през 2013 година iPhone 5S са открили, че при тях функционалността, позволяваща изключване на забавянето на продуктивността липсва. От Apple обясниха, че за този модел те не са планували въпросната функционалност за ограничаване на мощността на процесора. Тя е налична единствено в iPhone 6 и по-новите модели. По този метод, iPhone 5S би трябвало да работи толкоз бързо, колкото и сега на излизане.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР