Apple възнамерява да представи новия модел iPhone през септември 2018

...
Apple възнамерява да представи новия модел iPhone през септември 2018
Коментари Харесай

Ето ги и седемте основни характеристики на флагмана iPhone 9

Apple има намерение да показа новия модел iPhone през септември 2018 година, само че китайските инсайдери към този момент предвиждат, какъв ще бъде новият iPhone 9. Анализаторът от Китай Минг-Чи Kуo заяви седемте съществени характерности на устройството.
Минг-Чи Kуo твърди, че моделът iPhone 9 ще получи 6,1-инчов екран, а също и тънка рамка. Разработчиците ще употребяват LCD-екран, само че без 3D Touch. Апаратът ще получи алуминиев корпус и общоприета батерия.

Според специалистите, iPhone 9 няма да е водоустойчив и ще е лишен от бързо безжично зареждане. Освен това, устройството мощно ще се нагрява. В натоварен режим, смарт телефонът ще може да работи единствено един ден, защото потенциалът на батерията на iPhone 9 ще доближи 3000 mah.

Апаратът ще действа с помощта на процесора A11 с 3 GB RAM памет. Основната камера ще се окаже единична. Минг-Чи Kуo допуска, че новият модел iPhone ще поддържа работа с две SIM-карти, само че тази версия ще коства със 100 $ по-скъпо. Представителите на компанията Apple към момента не са удостоверили публикуваните характерности на апарата.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР