Apple усилено работи по създаването на собствен капацитет, който ще

...
Apple усилено работи по създаването на собствен капацитет, който ще
Коментари Харесай

Apple ще се откаже от модемите на Qualcomm през 2018 г.

Apple интензивно работи по основаването на личен потенциал, който ще ѝ разреши да създава iPhone без да изпада в такава взаимозависимост от външни снабдители и сътрудници.

За задачата компанията към този момент създава собствен мобилен графичен ускорител, а също по този начин закупи и промишлени количества от така наречен chemical vapor deposition (CVD) машини, с чиято помощ ще сътвори личен OLED екран.

Следващата стъпка на Тим Кук е да се откаже от модемите на Qualcomm . Очевидно Apple към този момент е оповестила, че не желае да получава повече софтуера на Qualcomm за проби на техния хардуер, което значи, че колосът обмисля други разновидности.

Предполага се, че смяната ще засегне устройствата на Apple от есента на 2018 година, когато в действителност чакаме да забележим идващото потомство iPhone модели. Към момента, Apple и Qualcomm водят няколко правосъдни борби между тях, само че особено производителят на мобилни чипове към този момент съобщи, че не чака това да засегне бизнес връзките сред тях.

Извън това, Qualcomm към този момент отхвърля да има смяна в дълготрайните доставки за Apple, само че очевидно зад кулисите се случват други неща.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР