Apple току-що обяви актуализираната си гама таблети iPad Air за

...
Apple току-що обяви актуализираната си гама таблети iPad Air за
Коментари Харесай

Поръчайте предварително супер тънък 2024 Apple iPad Air точно тук

Apple преди малко разгласи обновената си гама таблети iPad Air за 2024 година и всички те са отворени за предварителна поръчка. Ето всичко, което би трябвало да знаете за най-новите и най-тънките модели, в това число какъв брой костват, по кое време са налични, кой модел и настройка е най-подходящ за вас и по какъв начин можете да поръчате авансово един тъкмо в този момент.

Таблетите стартират да се доставят на 15 май, само че датите за доставка за известните конфигурации към този момент се изплъзват доникъде до края на юни.

Имате бюджет? Моделите стартират от $599. 11-инчовата версия разполага със сензорен екран Liquid Retina с разграничителна дарба 2360 x 1640 пиксела и оптималната бляскавост от 500 нита. Той е ултратънък (повече за това по-долу) и работи с процесор M2 на Apple.

$599 в Amazon

Всички нови конфигурации на таблети iPad Air работят с най-новата версия на iPadOS; идват със същата сбирка от авансово конфигурирани приложения; и имате богат избор от приложения, налични от App Store. Тези модели iPa...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР