Apple току що анонсира своите нови iPhone модели и конкуренцията

...
Apple току що анонсира своите нови iPhone модели и конкуренцията
Коментари Харесай

Huawei пак се подиграва на Apple за липсата на промени в новите iPhone

Apple одеве анонсира своите нови iPhone модели и конкуренцията не губи време, с цел да уточни пропуските в настоящите модели и тактиката на колоса. Макар към този момент Samsung към момента да се сдържа, първият удар пристигна от компанията, която неотдавна измести точно Apple като втори максимален производител на смарт телефони в света – Huawei .
Ако едно нещо е явно от новите смарт телефони на Apple, това е, че те наподобяват съвсем идентични, различавайки се най-много по мярка и камера. Всички те носят ДНК-то на миналогодишния iPhone X и Huawei не пропуща да го означи.

До известна степен това прави задачата за избор на iPhone доста по-лесна. Никакви приятелски съперничества, по този начин да се каже. Докато някои биха определили тактиката като „постоянство“, китайците загатват за застоялост и липса на свежи хрумвания. Затова Huawei на процедура благодари на Apple, че резервира нещата толкоз сходни и непроменени. Така точно Huawei ще има шанса да бъде същинската звезда тази есен – съгласно самия производител, несъмнено.

„Благодарим, че запазихте нещата същите. Ще се забележим в Лондон на 16 октомври“, написа Huawei в своя Twitter профил.

Изображението, което компанията разгласява, пък е още по-категорично.

„Благодарим, че ни позволихте да бъдем същинският воин тази година“, написа там.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР