Apple се сблъска с проблеми по време на създаването на

...
Apple се сблъска с проблеми по време на създаването на
Коментари Харесай

Apple се сблъска с проблеми при производството на iPhone X

Apple се сблъска с проблеми по време на основаването на iPhone X. Станало е ясно, че при производството на новото потомство “ябълков” смарт телефон не са взети под внимание броя на частите, нужни за основаването на скенерите за различаване на лицата на потребителите. Според информацията, оповестена от изданието The Wall Street Journal, основаването на съставените елементи лишава доста повече време, в сравнение с се е предполагало по-рано.

Отлагането на производството на ID-скенерите може да докара и до спиране на доставките на премиум-версията на “ябълковото” устройство. Може да се чака, че това ще докара до ужас. Самите телефони все още на началото на продажбите ще са в дефицит.

Проблемът с ID-скенера породи още при демонстрацията на апарата iPhone X. Презентацията на новото устройство бе извършена от вицепрезидента на корпорацията Крейг Федериги. Той стартира да демонстрира по какъв начин работи функционалността за различаване на лицето на притежателя на устройството, само че скенера отхвърли и отключването на апарата не се получи. Въпреки това, Apple заяви, че отхвърли на Face ID въобще не е неуспех – това е естествена реакция на системата за сигурност на устройството .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР