Apple съобщи на служителите си, че трябва да работят присъствено

...
Apple съобщи на служителите си, че трябва да работят присъствено
Коментари Харесай

Опитите да се ограничи дистанционната работа се сблъскват с трудности

Apple заяви на чиновниците си, че би трябвало да работят „ присъствено ” най-малко 3 дни в седмицата, с цел да се резервира „ персоналното съдействие, което е толкоз значимо за нашата просвета “. Практиката би трябвало да стартира от 5 септември, като „ наложителните ” присъствени дни ще бъдат вторник и четвъртък, плюс един по желание на екип-мениджърите, написа Financial Times, базирайки се на копие от вътрешното предписание.

Според документа, управлението на Apple се надява по този метод „ да усъвършенства способността ни да работим гъвкаво, като в същото време се ангажираме да слушаме, да се приспособяваме и да растем дружно ”.

Apple веднаж към този момент свири „ общ брой ” на работната си мощ през юни предходната година, само че бързо го анулира поради втората вълна на Covid-19.

Политиката за връщане към присъствена работа отразява компликациите, с които са се сблъскали доста огромни компании от Силиконовата котловина по време на пандемията. Всъщност доста чиновници желаят да запазят отдалечените условия на работа, които в началото одобриха като предписание.

Настоявайки в този момент...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР