Apple разпространи iOS 15.4 в средата на месец март и

...
Apple разпространи iOS 15.4 в средата на месец март и
Коментари Харесай

Apple поправи проблема с бързото изтощаване на батериите при iPhone и iPad

Apple популяризира iOS 15.4 в средата на месец март и още в първите дни по-късно, доста притежатели на iPhone и iPad се оплакаха от проблеми свързани с бързото изтощение на батерията на тези устройства. Официалната позиция на Apple по случая тогава бе, че това е обикновено след ъпдейт и приложенията би трябвало да се приспособяват към новия програмен продукт в границите на 48 часа.

Thanks for reaching out! We'll be happy to help. It's normal for your apps and features to need to adjust up to 48 hours after an update.

Let's have you reach out to us in a DM if this is still an issue after that time so we can help you look into this further.

— Apple Support (@AppleSupport)
Това, обаче, не се случи и недоволствата на потребителите останаха, а от Apple бяха принудени да намерят решение колкото се може по-бързо и да поправят грешката си. Ето, че това към този момент се случи и компанията от Купертино популяризира новия ъпдейт – iOS 15.4.1.

Освен да реши казуса с батерията, софтуерната актуализация съдържа и ремонти за проблеми свързани със сигурността, както и премахване на други неизправности, сходно на други ъпдейти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР