Apple пусна нова версия на операционната система macOS 10.13.6 High

...
Apple пусна нова версия на операционната система macOS 10.13.6 High
Коментари Харесай

Apple реши проблема с прегряването на MacBook Pro

Apple пусна нова версия на операционната система macOS 10.13.6 High Sierra, елиминираща основния проблем на MacBook Pro 2018. Компанията препоръчва всички притежатели на новите компютри да конфигурират тази актуализация, защото тя ще помогне на преносимия компютър да работи с посочената продуктивност.
По-рано блогър се оплаква , че ноутбукът му MacBook Pro 2018 с i9 процесор прекомерно мощно прегрява, заради което скоростта на работата на устройството прекомерно мощно се забавя. В последна сметка, новият модел работи по-бавно, в сравнение с другите компютри, което се дължи на проблеми в разпределението на топлинната сила.



След слагането му в ледник, компютърът връща естествения си режим на работа и демонстрира отлични резултати. От Apple обявиха, че този проблем е обвързван с неточност в софтуера, която води до прекомерно мощно закъснение на ноутбуците.

Как се държи MacBook Pro 2018 след инсталацията на пача, не е известно, само че блогърите вероятно напълно скоро още веднъж ще разясняват обстановката и тогава ще разберем прави ли предназначението си актуализацията.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР