Apple публикува два къси видеоклипа, с които се опитва да

...
Apple публикува два къси видеоклипа, с които се опитва да
Коментари Харесай

Apple се присмя на Google в два нови видеоклипа

Apple разгласява два къси видеоклипа, с които се пробва да убеди притежателите на „други“ операционни системи да преминат към iOS.
Под „други“ се има поради операционната система Android с магазина за приложения Гугъл Play, макар че това не се загатва непосредствено в клиповете.

При сравняването на „вашия магазин“ с App Store за iPhone, Apple загатва за опцията да попаднете на небезопасни приложения за операционната система Android, които се „взривяват право в лицето“.



Информацията е на портала PhoneArena. Неговите експерти акцентират, че преди време App Store в действителност е предложил по-проверени и безвредни приложения спрямо Гугъл Play. Но предходната година в Гугъл Play се появи вградената система за отбрана с име Гугъл Play Protect , която изравни индикаторите за осведомителна сигурност на двата електронни магазина.

Вторият клип съпоставя портретните фотоси, направени благодарение на „вашия смартфон“ и iPhone.



Според основателите на клипа, фотосите направени със смарт телефона на Apple, са доста по-качествени, с помощта на функционалността Portrait Lighting. С нейна помощ се имитира друго осветление на сцената, с цел да се получат допустимо най-хубавите фрагменти.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР