Apple представя новите безжични слушалки Beats Studio Buds, разработени от

...
Apple представя новите безжични слушалки Beats Studio Buds, разработени от
Коментари Харесай

Apple Beats Studio Buds Безжични активни слушалки с шумопотискане за $ 150

Apple показва новите безжични слушалки Beats Studio Buds, създадени от дъщерното му сдружение Beats Electronics. Основните функционалности на новите TWS слушалки съвсем изцяло повтарят опциите на Apple AirPods Pro, само че цената на Apple Beats Studio Buds е доста по-ниска. По-рано осведомени оповестиха, че фициалното показване на слушалките Beats би трябвало да се състои на 21 юни.

Слушалките Beats Studio Buds TWS са проектирани да се поберат в ухото на потребителя и са със силиконови тампони за уши. Слушалките са IPX4 водоустойчиви и устойчиви на пот. Управлението се прави благодарение на един многофункционален бутон " b ", конфигуриран на корпуса на всяка от слушалките. С негова помощ потребителят ще може да превключва режими на работа, да управлява възпроизвежданото аудио, да дава отговор и да приключва диалог.
 Apple Beats Studio Buds Безжични дейни слушалки с шумопотискане за Щатски долар 150

Активното шумопотискане (ANC) има функционалност " транспарантен режим ", която разрешава връзка и разрешава на потребителя ясно да чува звуците на света към него. Една от значимите характерности на слушалките Beats Studio Buds е елементарно сдвояване с едно допиране освен с устройства, работещи под iOS, само че и с джаджи от системата на Android. Собствениците на устройства с Android могат да получат достъп до спомагателни функционалности, предоставени от iOS посредством приложението
Всичко за Вашата сватба
Beats, налично в Гугъл Play, в това число Find My Device.

Според разработчиците самостоятелната работа на слушалките Beats Studio Buds с едно зареждане на батерията ще продължи до 5 часа с включено интензивно шумопотискане и до 8 часа с изключено. Използването на калъфа за слушалки като спомагателен източник на сила ще разшири автономността на слушалките до 24 часа без ANC връзка и до 15 часа с задействано интензивно шумопотискане. Технологията за бързо зареждане зарежда слушалките за 5 минути, задоволително за 60 минути възпроизвеждане на аудио. Apple Beats Studio Buds се оферират в три цвята: червен, черен и бял.
 Apple Beats Studio Buds Безжични дейни слушалки с шумопотискане за Щатски долар 150

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg