Apple представи iOS 14, нито дума за ново име на

...
Apple представи iOS 14, нито дума за ново име на
Коментари Харесай

Слуховете за iPhoneOS се оказаха преувеличени

Apple показа iOS 14, нито дума за ново име на платформата

iOS 14 идва с редица нововъведения, в това число избор на емотикони
(снимка: Apple)

Снощи Apple показа нова версия на своята мобилна операционна система – iOS 14. Предварителните упования за iPhoneOS, тиражирани в Twitter от прочут инсайдер , не се оправдаха.

iOS 14 осъществя редица нововъведения, като да вземем за пример това, че най-сетне прозорецът за входящо повикване не се отваря в цялостен екран, прекъсвайки всяка настояща задача. Добавен е също режим „ картина в картината ”.

Apple е добавила в iOS 14 и опция за търсене на емоджи, която ще разреши на потребителите да изберат подобаваща емотикона благодарение на основна дума. За задачата е основано ново текстово поле, в което е задоволително да въведете основна дума или фраза, с цел да получите достъп до разнообразни емотикони за избор.
още по тематиката
Тази функционалност от дълго време участва в Android, само че едвам в този момент се появява в iOS. Заслужава да се означи, че за доста консуматори, които обичат интензивно да употребяват емотикони във виртуалните си връзки, това е в действителност комфортно изобретение.

Освен това Apple разгласява лист с устройства, поддържащи iOS 14, който стартира от iPhone 6s/6s Plus и iPhone SE от първо потомство, тъй че множеството консуматори на епълски смарт телефони ще могат да се възползват от новите благоприятни условия на платформата.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР