Apple постоянно говори за характеристиките на iPhone в своя сайт,

...
Apple постоянно говори за характеристиките на iPhone в своя сайт,
Коментари Харесай

iPhone 6s Plus работи по-дълго от iPhone 8 Plus

Apple непрекъснато приказва за характерностите на iPhone в своя уебсайт, само че е по-интересно да се ревизира какъв брой дълго могат да работят в реалност всички устройства.

Ресурсът Digital Trends съпостави времената за работа на iPhone X, 8 Plus, 7 Plus и 6S Plus. По време на тестванията, всички смарт телефони са настроени еднообразно и са свързани към една и съща Wi-Fi мрежа.

Проверката се прави чрез включването на 10-часовото видео Nyan cat на всички устройства, до момента в който зарядът не свърши.
Ето и резултатите :
iPhone X – 9 часа и 24 минутиiPhone 8 Plus – 7 часа и 46 минутиiPhone 7 Plus – 7 часа и 22 минутиiPhone 6s Plus – 8 часа и 47 минути
Изненадващо, само че iPhone 6s Plus изпревари по време за работа по-новите модели, като се изключи iPhone X. Истината за това какво тъкмо се отразява върху автономията, публицистите от DT не са съумели да открият.

Въпреки това, не трябва да сме прекомерно уверени в резултатите от тестванията на 100%, защото айфоните не са били подложени на никакъв товар, а просто на тях се е възпроизвеждало видео. За пълноценния тест би трябвало да се ревизират голям брой фактори, измежду които са: възпроизвеждане на видеоклипове, пускане на игри, сърфиране в интернет и други.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР