Apple подготвя мащабна актуализация за платформата iOS, която е в

...
Apple подготвя мащабна актуализация за платформата iOS, която е в
Коментари Харесай

Apple подготвя мащабно обновяване на телефоните

Apple приготвя огромна актуализация за платформата iOS, която е в основата на iPhone. Компанията има упоритостта това да е най-големият ъпдейт на системата от години, оповестява Bloomberg.

Макар Apple да пази в загадка съответните си проекти, съгласно източниците на Bloomberg iOS 18 ще сложи фокус върху изкуствения разсъдък. Амбицията е да се промени методът, по който потребителите взаимодействат с устройството.

Същевременно компанията желае да показа допустимо най-гладко работещата платформа с минимални бъгове. iOS 18 ще е главен фокус за следващата година, защото не се чака iPhone 16 да предлага огромни новости по отношение на сегашния модел.

Източниците настояват, че Apple опитва с изкуствен интелект в няколко сфери, в това число генеративен логаритъм, който да основава текст, изображения и музика. Гласовият помощник Siri ще е измежду първите, които ще се възползват от технологията, с цел да може да води още по-задълбочени и прецизни диалози. Apple обмисля и разновидности да внедри AI в приложенията си, да вземем за пример Messages, с цел да разреши на потребителите по-бързо и елементарно да приготвят отговори и да имат още по-персонализирано преживяване.

Вероятно ще има и промени в дизайна на интерфейса. Наскоро Apple е спряла създаването на нови функционалности iOS 18 за към седмица, с цел да се концентрира върху отстраняването на бъгове. Времето е било употребявано и за преосмисляне на функционалностите и задачите на платформата. Очаква се тя да се появи по график през септември 2024 година, тъй че към момента има много време за взимане на решения и реализирането им.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР